وي با بيان اينکه دبيرخانه اين جشنواره که در مراکز شهرستاني سطح استان مستقر خواهد شد، آثار مربيان را از تمامي مراکز دريافت خواهد کرد، گفت: هر مربي ميتواند يک تا سه اثر به دبيرخانه اين جشنواره ارائه دهد.
قاسمي از بررسي و ارزيابي آثار مربيان آموزشي سطح استان، ايجاد انگيزه و رقابت در ميان مربيان آموزشي مراکز سطح استان و ارتقاي سطح کيفي آموزشهاي عمومي به عنوان اهداف برگزاري اين جشنواره ياد کرد.
وي ادامه داد: معاونت صنايعدستي استان قزوين براي اجرايي کردن اين جشنواره کميتههاي تبليغات، ارزيابي و کارشناسي آثار، پژوهش، مستندنگاري و تدارکات و حراست را تشکيل داده است.
معاون هنرهايسنتي و صنايعدستي استان قزوين اظهار داشت: از برنامههاي جانبي اين جشنواره، برپايي نشستهاي تخصصي و تجليل از مربيان و مراکز برتر است.
وي با بيان اينکه مربيان آموزشي صنايعدستي از تمامي مراکز آموزشي سطح استان در اين جشنواره آثار خود را ارائه ميدهند، گفت: 26 مرکز آموزشي و بيش از 50 مربي و هنرجوي فعال صنايعدستي در اين جشنواره شرکت دارند.
قاسمي خاطرنشان کرد: خلاقيت و ميزان کاربردي بودن، معيارهاي ارزيابي آثار اين جشنواره هستند و به اين منظور کميته کارشناسي با شرکت بيش از شش کارشناس صنايعدستي تشکيل شده است.
/115
انتهای پیام/